Niche

Voor werkgevers

Het ideale profiel heb je al. Nu nog de geschikte kandidaat vinden. Je hebt helder naar wie je op zoek bent. Daarvoor heb je misschien al veel kandidaten gesproken, maar naar de juiste match ben je nog steeds op zoek. Inhoudelijk of qua karakter. Het is een risico om iemand aan te nemen waarbij je je vooraf al je twijfels hebt. Hoe krijg je snel en gegarandeerd de ideale kandidaat voor jouw vacature?

Lees meer Testimonial Werkgevers

 

Voor professionals

Je hebt het goed naar je zin in de procesindustrie. Het is jouw branche, waarin je je thuis voelt. Toch knaagt het. Soms of vaak. Je wilt nieuwe dingen leren, bent op zoek naar andere vraagstukken of je wilt nieuwe collega’s leren kennen. In een nieuwe omgeving. Maar je wilt wel dat zo’n overstap veilig en goed verloopt. Wie kan jou helpen en begeleiden bij de juiste overstap in je carrière?

Lees meer  Testimonials

Petro (Chemie)

Recruitment voor bedrijven in de olie- en de gasindustrie en bedrijven die producten maken met (petro)chemische eigenschappen.

Olie en Gas

Recruitment voor bedrijven die actief bezig met zijn met het opwekken van olie- en gasstromen.

Industrie

Recruitment voor bedrijven die actief zijn in de middelzware en zware industrie met een productieomgeving.

Energie

Recruitment voor bedrijven die energie opwekken met centrales. En bedrijven die actief zijn met windenergie en energietransport.

Recruitment diensten

Stael Recruitment zorgt ervoor dat de juiste persoon op de juiste plaats komt. Ik verbind werkgevers en werknemers in de procesindustrie duurzaam met elkaar vanuit mijn netwerk en door mijn ervaring. Resultaat? Ik heb in de afgelopen 10 jaar al vele succesvolle verbindingen mogen maken.

Daarom Stael

Stael Recruitment neemt het recruitmentproces voor je uit handen. Ik verzorg de werving en de selectie van ideale kandidaten, waarbij we samen kijken naar de hard- en de softskills. De basis voor deze werkwijze is vertrouwen. Garantie? Ik garandeer dat 90% van de door mij bemiddelde mensen na een jaar nog steeds plezier hebben in hun functie.

Bekijk onze infographic

100% ontzorging

Met Stael Recruitment vind je sneller een geschikte kandidaat. Ik werk efficiënt en heb ruime ervaring in de procesindustrie. Daarmee bespaar ik je veel tijd. Omdat ik mij richt op een beperkt aantal trajecten per jaar, hou ik continu de focus op jouw behoefte. Zekerheid? Met Stael heb je de meest efficiënte en effectieve manier van recruitment in de procesindustrie.

Dr. Nolenstraat 157 Sittard

Volg Stael recruitment
LinkedIn
Contactgegevens

Stael Recruitment

Vestiging Limburg: 
Parijsboulevard 295
6135 LJ Sittard

Tel:
+316 57 00 77 93